
Peach almond
Doe wat ijsblokjes in een shaker.Giet hier dan de perziksap, de amandelsiroop en de citroensap bij.
Doe er ook een volle theelepel poedersuiker bij.
Schud de mix dan krachtig door elkaar.
Doe een logdrinkglas voor eenderde vol met vergruisd ijs.
Schenk het mengsel door een strainer (barzeef) in het glas.
Vul de cocktail, naar smaak, aan met ijskoude citroenlimonade.
Roer het geheel goed door.
Presenteer de cocktail met een rietje en een roerstaaf.
- 5 centiliter perziksap
- 2 centiliter amandelsiroop
- 1 centiliter citroensap
- 10 centiliter citroenlimonade
- poedersuiker
- fijngestampt ijs
- ijsblokjes
- longdrinkglas
- stirren,shaken
- Dit product bevat 144 Kcal
Klaar in 5 Minuten
Mixen die lijken op Peach almond
- AndreaMet blue curacao,amandelsiroop,sinaasappelsap
- Cameron's kickMet whiskey (irish),whisky (scotch),amandelsiroop
- London sourMet Scotch whisky ,sinaasappelsap,amandelsiroop
- Mexican sunsetMet witte tequila,cointreau,amandelsiroop