CocktailsShootersToolsSmoothies

Bellini

Schil en ontpit de perziken.
Pureer de perziken in een blender of met een staafmixer.
Passeer de puree door een fijne zeef.
Doe 2 eetlepels van deze vruchtenpuree in een champagneglas.
(Wat niet gebruikt wordt, kan worden ingevroren en bewaard worden voor later gebruik.).
Schenk nu eerst één scheutje prosecco in het glas.
Schenk daarna het glas langzaam verder vol.
Hiermee voorkom je dat de wijn over de rand bruist.
Voor de variatie kun je de perzik vervangen door bijvoorbeeld fijne puree van aardbeien, frambozen of bramen.
Ingrediënten
  • ontvelde rijpe perziken
  • prosecco (of andere mousserende witte wijn)
Technieken
  • blenden
Calorieen
  • Dit product bevat 51 Kcal
Klaar in 5 Minuten
5 sterren


Mixen die lijken op Bellini

Wat vind jij van deze cocktail?

Je naam
Je waardering voor dit recept
Je reactie